+31 (0)6 423 02 885 info@brnvastgoed.nl
BrN Vastgoed - Logo wit

Bedrijfspand verkopen

Bedrijfspand verkopen

BrN Vastgoed is uw partner in het snel en efficiënt verkopen van uw bedrijfspand. Of het nu gaat om een kantoor, winkelruimte, horecapand of ander commercieel vastgoed, wij hebben de kennis en het netwerk om uw bedrijfspand verkopen succesvol te laten verkopen.

Waarom uw bedrijfspand verkopen via BrN vastgoed?

Wij zien dat de verkoop van een bedrijfspand een belangrijke en soms lastige beslissing is. Daarom bieden wij een uitgebreide service die volledig is afgestemd op uw behoeften. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou kiezen:

 • Discretie en vertrouwelijkheid: Als u uw pand wilt verkopen zonder dat dit openbaar bekend wordt, bieden wij stille verkoop aan. Uw pand wordt dan alleen aangeboden aan ons eigen netwerk van beleggers en mogelijk geïnteresseerden.
 • Snelheid en efficiëntie: Dankzij ons grote netwerk en jarenlange ervaring kunnen wij uw pand snel verkopen. Dit betekent minder tijd op de markt en sneller toegang tot verkoop.
 • Directe aankoop: Wij kopen ook bedrijfspanden voor onze eigen portefeuille. Dit betekent dat u uw pand direct aan ons kunt verkopen zonder tussenkomst van derden.

Onze werkwijze

 • Vrijblijvend adviesgesprek: We beginnen met een vrijblijvend gesprek om uw situatie en wensen te bespreken. We geven advies op maat over de beste manier om uw pand te verkopen.
 • Waardebepaling: We voeren een grondige waardebepaling uit om een realistische verkoopprijs vast te stellen. Dit helpt om uw pand aantrekkelijk te positioneren op de markt.
 • Marketing en verkoopstrategie: Voor panden die openbaar verkocht worden, zetten we een gerichte marketingstrategie op. Dit omvat professionele fotografie, online en offline advertenties, en ons uitgebreide netwerk.
 • Onderhandeling en afronding: We begeleiden u door het hele verkoopproces, inclusief de onderhandelingen en de juridische afhandeling. Ons doel is om de verkoop soepel en zonder stress voor u te laten verlopen.

Uw bedrijfspand verkopen? Aan BrN Vastgoed!

Wilt u uw bedrijfspand verkopen? Vul ons contactformulier in. Wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespeken. Voor vragen over het verkopen van uw bedrijfspand kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.

Professioneel en betrouwbaar

Bedrijfspand verkopen
BrN Vastgoed - Logo donker blauw

BrN vastgoed koopt en verkoopt commercieel vastgoed in Midden-Nederland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Wij bemiddelen tussen koper en verkoper door te zoeken naar en aanbieden van commercieel vastgoed zoals horecapanden, bedrijfspanden en winkelruimtes, en ook woningen in verhuurde staat.

BrN Vastgoed is ook altijd op zoek naar transformatie en (her)ontwikkelingsprojecten.
Wij (her)ontwikkelen verouderde of onderbenutte gebouwen om ze te vernieuwen, te moderniseren en aan te passen aan veranderende behoeften. Het doel van herontwikkeling is vaak het creëren van aantrekkelijkere en functionelere ruimtes die de stedelijke omgeving verbeteren, economische groei stimuleren en duurzaamheid bevorderen.

Wilt u verkopen? Wij beschikken over een groot netwerk aan beleggers die interesse hebben in uw pand. Op die manier kunnen wij snel duidelijkheid geven over de verkoop van uw vastgoed en zorgen we ervoor dat u het beste bod ontvangt. Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met een makelaar.

Zo koopt of verkoopt u uw woning of pand discreet, snel en flexibel!

 • Snel uw woning of commerciële pand verkopen
 • Groot netwerk van beleggers waardoor u het beste bod kunt verwachten
 • U betaalt geen courtagekosten
 • Persoonlijke communicatie en 1-op-1 contact

Neem contact op

Mail ons naar info@brnvastgoed.nl of vul ons contactformulier hier in. U kunt ons ook bereiken op +31 (0)6 423 02 885 of via WhatsApp.