+31 (0)6 423 02 885 info@brnvastgoed.nl
BrN Vastgoed - Logo wit

Beleggen in commercieel vastgoed

Beleggen in commercieel vastgoed
Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen met het beleggen in commercieel vastgoed? Wij van BrN Vastgoed zijn uw betrouwbare partner. Met onze expertise en uitgebreide netwerk helpen wij u bij het vinden van passende zakelijke panden.

Waarom beleggen in commercieel vastgoed?

Er zijn genoeg voordelen om in commercieel vastgoed te beleggen. Zo biedt een investering een bron van passieve inkomsten. U hoeft er dus niks voor te doen om inkomsten te genereren. Daarnaast kan commercieel vastgoed in de loop der jaren stijgen in waarde, wat een boost geeft aan uw passieve inkomsten.

Onze diensten

Wij van BrN Vastgoed helpen u om de juiste beleggingsopties te kiezen. We bieden u hulp tijdens het zoeken naar en aankopen van commerciele panden. Wilt u liever uw commercieel vastgoed verkopen? Ook dan staan we voor u klaar. We helpen u met het verkopen van uw vastgoed, zoals bedrijfsruimte, kantoorpand, horecapand of winkelruimte.

BrN Vastgoed voor beleggen in commercieel vastgoed

  • Netwerk: Dankzij ons brede netwerk van partners en aanbieders kunnen we investeerders toegang bieden tot een gevarieerd aanbod van zakelijke panden.
  • Expertise: Ons team beschikt over uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt en heeft ervaring met het succesvol investeren in commercieel vastgoed.
  • Betrouwbaarheid: Bij BrN Vastgoed staan transparantie en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. We streven naar langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen en professionaliteit.

Neem contact op

Wilt u ook beleggen in commercieel vastgoed? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden met betrekking tot beleggen te bespreken. Wij helpen u graag met het zoeken naar passende beleggingsopties.

Professioneel en betrouwbaar

kitchen
BrN Vastgoed - Logo donker blauw

BrN vastgoed koopt en verkoopt commercieel vastgoed in Midden-Nederland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Wij bemiddelen tussen koper en verkoper door te zoeken naar en aanbieden van commercieel vastgoed zoals horecapanden, bedrijfspanden en winkelruimtes, maar ook woningen in verhuurde staat.

BrN Vastgoed is ook altijd op zoek naar transformatie en (her)ontwikkelingsprojecten.
Wij (her)ontwikkelen verouderde of onderbenutte gebouwen om ze te vernieuwen, te moderniseren en aan te passen aan veranderende behoeften. Het doel van herontwikkeling is vaak het creëren van aantrekkelijkere en functionelere ruimtes die de stedelijke omgeving verbeteren, economische groei stimuleren en duurzaamheid bevorderen.

Wilt u verkopen? Wij beschikken over een groot netwerk aan beleggers die interesse hebben in uw pand. Op die manier kunnen wij snel duidelijkheid geven over de verkoop van uw vastgoed en zorgen we ervoor dat u het beste bod ontvangt. Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met een makelaar.

Zo koopt of verkoopt u uw woning of pand discreet, snel en flexibel!

  • Snel uw woning of commerciële pand verkopen
  • Groot netwerk van beleggers waardoor u het beste bod kunt verwachten
  • U betaalt geen courtagekosten
  • Persoonlijke communicatie en 1-op-1 contact
Neem contact op

Mail ons naar info@brnvastgoed.nl of vul ons contactformulier hier in. U kunt ons ook bereiken op +31 (0)6 423 02 885 of via Whatsapp.