+31 (0)6 423 02 885 info@brnvastgoed.nl
BrN Vastgoed - Logo wit

Commercieel onroerend goed

Commercieel onroerend goed

U heeft zich verdiept in commercieel onroerend goed en bent op zoek naar iemand die u kan ondersteunen. Dan bent u bij BrN Vastgoed aan het juiste adres. Met onze kennis over commercieel vastgoed kunnen we u bijstaan bij het zoeken naar, aankopen en verkopen van onroerend goed. Laat ons u helpen uw weg te vinden op de vastgoedmarkt!

 

Waarom commercieel onroerend goed?

Er zijn verschillende redenen waarom u zich zou mengen in de vastgoedwereld. U kunt bijvoorbeeld gemakkelijk passieve inkomsten binnenhalen door te investeren in commerciele panden, zoals bedrijfsruimtes, horecagelegenheden of winkelpanden. In de loop der tijd worden deze panden meer waard, waardoor uw passieve inkomsten stijgen. Bent u tevreden met de inkomsten die u hebt behaald of is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Dan kunt u uw vastgoed verkopen.

Onze hulp bij commercieel onroerend goed

Bij BrN Vastgoed streven we ernaar om het proces van het kopen en verkopen van zakelijk vastgoed zo soepel mogelijk te laten verlopen. We bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder:

  • Marktanalyse: We voorzien u van gedegen marktanalyses en advies om u te helpen weloverwogen beslissingen te nemen bij het investeren in zakelijk vastgoed.
  • Expertise: Ons team van vastgoedprofessionals beschikt over uitgebreide kennis van de zakelijke vastgoedmarkt en heeft ervaring met het succesvol begeleiden van investeerders bij het realiseren van hun vastgoeddoelen.
  • Onderhandelingen: We treden namens u op tijdens onderhandelingen en streven naar de beste voorwaarden en prijzen voor uw vastgoedinvesteringen.

 

Voordelen van BrN Vastgoed

  • Betrouwbaarheid: Bij BrN Vastgoed staat transparantie en betrouwbaarheid centraal. We streven naar langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen en professionaliteit.
  • Klantgerichtheid: We luisteren naar uw wensen en behoeften en bieden maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke situatie en investeringsdoelen.
  • Aan- en verkoopbegeleiding: Ons ervaren team staat voor u klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van het vinden van geschikte panden tot het afhandelen van de transacties.

 

Neem contact op!

Bent u benieuwd wat BrN Vastgoed voor u kan betekenen met betrekking tot commercieel onroerend goed? Of bent u op zoek naar meer informatie over dit onderwerp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Professioneel en betrouwbaar

kitchen
BrN Vastgoed - Logo donker blauw

BrN vastgoed koopt en verkoopt commercieel vastgoed in Midden-Nederland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Wij bemiddelen tussen koper en verkoper door te zoeken naar en aanbieden van commercieel vastgoed zoals horecapanden, bedrijfspanden en winkelruimtes, maar ook woningen in verhuurde staat.

BrN Vastgoed is ook altijd op zoek naar transformatie en (her)ontwikkelingsprojecten.
Wij (her)ontwikkelen verouderde of onderbenutte gebouwen om ze te vernieuwen, te moderniseren en aan te passen aan veranderende behoeften. Het doel van herontwikkeling is vaak het creëren van aantrekkelijkere en functionelere ruimtes die de stedelijke omgeving verbeteren, economische groei stimuleren en duurzaamheid bevorderen.

Wilt u verkopen? Wij beschikken over een groot netwerk aan beleggers die interesse hebben in uw pand. Op die manier kunnen wij snel duidelijkheid geven over de verkoop van uw vastgoed en zorgen we ervoor dat u het beste bod ontvangt. Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met een makelaar.

Zo koopt of verkoopt u uw woning of pand discreet, snel en flexibel!

  • Snel uw woning of commerciële pand verkopen
  • Groot netwerk van beleggers waardoor u het beste bod kunt verwachten
  • U betaalt geen courtagekosten
  • Persoonlijke communicatie en 1-op-1 contact
Neem contact op

Mail ons naar info@brnvastgoed.nl of vul ons contactformulier hier in. U kunt ons ook bereiken op +31 (0)6 423 02 885 of via Whatsapp.