+31 (0)6 423 02 885 info@brnvastgoed.nl
BrN Vastgoed - Logo wit

Commercieel vastgoed aankopen

commercieel vastgoed aankopen

Bent u voornemens om te investeren in commercieel vastgoed? Wij helpen u bij het zoeken en aankopen van zakelijk onroerend goed dat past bij uw vastgoedportefeuille. Of u nu wilt beleggen in horecapanden, bedrijfspanden of winkelruimtes, ons uitgebreide netwerk van aanbieders stellen wij graag voor u beschikbaar. Ook voor de aankoop van woningen in verhuurde staat kunt u bij ons terecht.

Wilt u een vastgoedportefeuille opbouwen? Dan kunt u rekenen op onze kennis en ervaring. Wij helpen u graag bij het selecteren van uw eerste pand(en) en begeleiden u bij de aankoop ervan.

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Professioneel en betrouwbaar

kitchen
BrN Vastgoed - Logo donker blauw

BrN vastgoed koopt en verkoopt commercieel vastgoed in Midden-Nederland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Wij bemiddelen tussen koper en verkoper door te zoeken naar en aanbieden van commercieel vastgoed zoals horecapanden, bedrijfspanden en winkelruimtes, maar ook woningen in verhuurde staat.

BrN Vastgoed is ook altijd op zoek naar transformatie en (her)ontwikkelingsprojecten.
Wij (her)ontwikkelen verouderde of onderbenutte gebouwen om ze te vernieuwen, te moderniseren en aan te passen aan veranderende behoeften. Het doel van herontwikkeling is vaak het creëren van aantrekkelijkere en functionelere ruimtes die de stedelijke omgeving verbeteren, economische groei stimuleren en duurzaamheid bevorderen.

Wilt u verkopen? Wij beschikken over een groot netwerk aan beleggers die interesse hebben in uw pand. Op die manier kunnen wij snel duidelijkheid geven over de verkoop van uw vastgoed en zorgen we ervoor dat u het beste bod ontvangt. Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met een makelaar.

Zo koopt of verkoopt u uw woning of pand discreet, snel en flexibel!

  • Snel uw woning of commerciële pand verkopen
  • Groot netwerk van beleggers waardoor u het beste bod kunt verwachten
  • U betaalt geen courtagekosten
  • Persoonlijke communicatie en 1-op-1 contact
Neem contact op

Mail ons naar info@brnvastgoed.nl of vul ons contactformulier hier in. U kunt ons ook bereiken op +31 (0)6 423 02 885 of via Whatsapp.