+31 (0)6 423 02 885 info@brnvastgoed.nl
BrN Vastgoed - Logo wit

Commercieel vastgoed verkopen

Commercieel vastgoed verkopen
Heeft u commercieel vastgoed dat u graag snel en discreet verkoopt? Maak dan gebruik van onze expertise in het aankopen, verkopen en bemiddelen in bedrijfs- en kantoorpanden. Indien gewenst verkopen we uw vastgoed middels stille verkoop. Uw commerciële vastgoed wordt daarbij niet openbaar te koop aangeboden. Dit biedt veel discretie.

Afhankelijk van het type vastgoed, kan deze door ons aangeboden worden aan beleggers. Door ons grote netwerk van beleggers in vastgoed kunnen wij uw bedrijfs- of kantoorpand discreet, snel en flexibel verkopen. Bovendien heeft u hierdoor geen makelaarskosten! Indien gewenst kunnen bepaalde objecten wel via een makelaar verkocht worden.

Is uw bedrijfspand niet meer in topconditie en heeft u niet de financiële mogelijkheden om deze te onderhouden? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Er zijn verschillende redenen waarom u uw commercieel vastgoed snel zou willen verkopen, bijvoorbeeld:

  • U heeft niet de financiële middelen om het object te onderhouden of op te knappen
  • U heeft extra liquide middelen nodig
  • U wilt een gedwongen verkoop van uw commercieel vastgoed voorkomen
  • U wilt uw bedrijfs- of kantoorpand verkopen en weer terughuren, om op die manier uw liquiditeit op orde te krijgen

Professioneel en betrouwbaar

kitchen
BrN Vastgoed - Logo donker blauw

BrN vastgoed koopt en verkoopt commercieel vastgoed in Midden-Nederland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Wij bemiddelen tussen koper en verkoper door te zoeken naar en aanbieden van commercieel vastgoed zoals horecapanden, bedrijfspanden en winkelruimtes, maar ook woningen in verhuurde staat.

BrN Vastgoed is ook altijd op zoek naar transformatie en (her)ontwikkelingsprojecten.
Wij (her)ontwikkelen verouderde of onderbenutte gebouwen om ze te vernieuwen, te moderniseren en aan te passen aan veranderende behoeften. Het doel van herontwikkeling is vaak het creëren van aantrekkelijkere en functionelere ruimtes die de stedelijke omgeving verbeteren, economische groei stimuleren en duurzaamheid bevorderen.

Wilt u verkopen? Wij beschikken over een groot netwerk aan beleggers die interesse hebben in uw pand. Op die manier kunnen wij snel duidelijkheid geven over de verkoop van uw vastgoed en zorgen we ervoor dat u het beste bod ontvangt. Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met een makelaar.

Zo koopt of verkoopt u uw woning of pand discreet, snel en flexibel!

  • Snel uw woning of commerciële pand verkopen
  • Groot netwerk van beleggers waardoor u het beste bod kunt verwachten
  • U betaalt geen courtagekosten
  • Persoonlijke communicatie en 1-op-1 contact
Neem contact op

Mail ons naar info@brnvastgoed.nl of vul ons contactformulier hier in. U kunt ons ook bereiken op +31 (0)6 423 02 885 of via Whatsapp.