+31 (0)6 423 02 885 info@brnvastgoed.nl
BrN Vastgoed - Logo wit

Grondverwerving

Grondwerving
Bij BrN Vastgoed zijn we voortdurend op zoek naar passende locaties voor de ontwikkeling van onze diverse projecten, met een focus op hoogwaardige woonomgevingen. Onze specialisatie ligt in het verwerven van (agrarische) grond om unieke, duurzame en aantrekkelijke leefomgevingen te realiseren. Met onze ervaring kunnen we grond direct aankopen en bieden we eerlijke en marktconforme prijzen.

Bij BrN Vastgoed geloven we niet alleen in het bouwen van woningen, maar ook in het creëren van leefbare gemeenschappen. Ons streven is om ruimtes te ontwikkelen die niet alleen voldoen aan de huidige behoeften, maar ook anticiperen op toekomstige verwachtingen.

Indien u eigenaar bent van een locatie die mogelijk interessant is voor onze projecten, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om uw aanbieding snel en zorgvuldig te beoordelen.

Professioneel en betrouwbaar

Kinderen planten boom op bouwgrond
BrN Vastgoed - Logo donker blauw

BrN vastgoed koopt en verkoopt commercieel vastgoed in Midden-Nederland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Wij bemiddelen tussen koper en verkoper door te zoeken naar en aanbieden van commercieel vastgoed zoals horecapanden, bedrijfspanden en winkelruimtes, maar ook woningen in verhuurde staat.

BrN Vastgoed is ook altijd op zoek naar transformatie en (her)ontwikkelingsprojecten.
Wij (her)ontwikkelen verouderde of onderbenutte gebouwen om ze te vernieuwen, te moderniseren en aan te passen aan veranderende behoeften. Het doel van herontwikkeling is vaak het creëren van aantrekkelijkere en functionelere ruimtes die de stedelijke omgeving verbeteren, economische groei stimuleren en duurzaamheid bevorderen.

Wilt u verkopen? Wij beschikken over een groot netwerk aan beleggers die interesse hebben in uw pand. Op die manier kunnen wij snel duidelijkheid geven over de verkoop van uw vastgoed en zorgen we ervoor dat u het beste bod ontvangt. Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met een makelaar.

Zo koopt of verkoopt u uw woning of pand discreet, snel en flexibel!

  • Snel uw woning of commerciële pand verkopen
  • Groot netwerk van beleggers waardoor u het beste bod kunt verwachten
  • U betaalt geen courtagekosten
  • Persoonlijke communicatie en 1-op-1 contact
Neem contact op

Mail ons naar info@brnvastgoed.nl of vul ons contactformulier hier in. U kunt ons ook bereiken op +31 (0)6 423 02 885 of via Whatsapp.