+31 (0)6 423 02 885 info@brnvastgoed.nl
BrN Vastgoed - Logo wit

(Her)ontwikkeling

(her)ontwikkeling vastgoed

BrN Vastgoed is uw betrouwbare partner als het gaat om de (her)ontwikkeling van gebouwen. Ons team is gespecialiseerd in het vinden van geschikte vastgoedkansen, het maken van een concreet plan voor het omvormen van verouderde panden tot moderne en gewilde ruimtes, en het stroomlijnen van het vergunningsproces.

Stap 1: Vastgoedacquisitie
Wij zijn continue op zoek naar panden met onbenut potentieel. Of het nu gaat om leegstaande fabrieken, verouderde kantoorgebouwen of onderbenutte stedelijke locaties, we identificeren kansen die klaar zijn voor herontwikkeling.

Stap 2: Plannings- en ontwerpfase
We werken nauw samen met architecten en stedenbouwkundigen om een herontwikkelingsplan te maken dat voldoet aan de doelstellingen en gemeenschapsbelangen. Er wordt voor gezorgd dat het nieuwe ontwerp voldoet aan alle regelgeving en zorgt voor duurzaamheid en aantrekkelijkheid.

Stap 3: Vergunningsproces
De verantwoordelijkheid voor het vergunningsproces nemen wij volledig op ons. Ons team heeft ervaring in het omgaan met gemeentelijke autoriteiten en het verkrijgen van de benodigde goedkeuringen. We zorgen ervoor dat alle documentatie en plannen aan de vereisten voldoen en efficiënt worden ingediend.

Stap 4: Verkoop aan investeerders
Na het verkrijgen van de benodigde vergunningen, brengen we uw herontwikkelde vastgoed onder de aandacht van investeerders die op zoek zijn naar kansen in de markt. Ons uitgebreide netwerk en ons vermogen om de waarde van herontwikkelde panden te communiceren, stellen ons in staat om investeerders aan te trekken die geïnteresseerd zijn in het project.

 

BrN Vastgoed streeft naar een naadloos en winstgevend proces voor (her)ontwikkeling, waarbij visie wordt omgezet in tastbare, rendabele investeringsmogelijkheden. Wij zijn altijd op zoek naar hoe we waarde kunnen toevoegen aan gebouwen. Onze kernactiviteiten zijn gericht op (her)ontwikkeling en verkoop van commercieel vastgoed.

Professioneel en betrouwbaar

kitchen
BrN Vastgoed - Logo donker blauw

BrN vastgoed koopt en verkoopt commercieel vastgoed in Midden-Nederland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Wij bemiddelen tussen koper en verkoper door te zoeken naar en aanbieden van commercieel vastgoed zoals horecapanden, bedrijfspanden en winkelruimtes, maar ook woningen in verhuurde staat.

BrN Vastgoed is ook altijd op zoek naar transformatie en (her)ontwikkelingsprojecten.
Wij (her)ontwikkelen verouderde of onderbenutte gebouwen om ze te vernieuwen, te moderniseren en aan te passen aan veranderende behoeften. Het doel van herontwikkeling is vaak het creëren van aantrekkelijkere en functionelere ruimtes die de stedelijke omgeving verbeteren, economische groei stimuleren en duurzaamheid bevorderen.

Wilt u verkopen? Wij beschikken over een groot netwerk aan beleggers die interesse hebben in uw pand. Op die manier kunnen wij snel duidelijkheid geven over de verkoop van uw vastgoed en zorgen we ervoor dat u het beste bod ontvangt. Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met een makelaar.

Zo koopt of verkoopt u uw woning of pand discreet, snel en flexibel!

  • Snel uw woning of commerciële pand verkopen
  • Groot netwerk van beleggers waardoor u het beste bod kunt verwachten
  • U betaalt geen courtagekosten
  • Persoonlijke communicatie en 1-op-1 contact
Neem contact op

Mail ons naar info@brnvastgoed.nl of vul ons contactformulier hier in. U kunt ons ook bereiken op +31 (0)6 423 02 885 of via Whatsapp.