+31 (0)6 423 02 885 info@brnvastgoed.nl
BrN Vastgoed - Logo wit

Investeren in bedrijfspand

Investeren in bedrijfspand

Bij BrN Vastgoed geloven we in de kracht van investeren in bedrijfspand. Dit type vastgoed biedt unieke kansen voor zowel ervaren beleggers als nieuwkomers op de markt. Het kopen van bedrijfspanden kan niet alleen een stabiele inkomstenstroom genereren, maar ook waardevolle voordelen op lange termijn bieden.

Waarom investeren in bedrijfspand?

Investeren in bedrijfspanden heeft verschillende voordelen. Ten eerste bieden bedrijfspanden vaak hogere huurinkomsten vergeleken met residentieel vastgoed. Dit betekent dat de rendementen op uw investering aanzienlijk kunnen zijn. Bovendien zijn huurders van bedrijfspanden vaak bedrijven met lange huurcontracten, wat zorgt voor een stabiele en voorspelbare kasstroom.

Een ander voordeel is de diversificatie van uw beleggingsportefeuille. Bedrijfspanden voegen een ander risicoprofiel toe, wat uw algehele risico verlaagt. Dit kan vooral nuttig zijn in economische omstandigheden waarin andere beleggingscategorieën minder goed presteren.

Wat wij bieden

Bij BrN Vastgoed helpen we u bij elke stap van het investeringsproces. Of u nu op zoek bent naar een horecapand, een winkelruimte of een bedrijfsgebouw, wij hebben een uitgebreid aanbod van commercieel vastgoed dat aansluit op uw wensen en doelen. Onze expertise en marktkennis zorgen ervoor dat we de juiste panden voor uw portefeuille kunnen selecteren.

Onze service stopt niet bij de aankoop. We bieden ook uitgebreide ondersteuning bij het beheren van uw vastgoed. Van huurincasso tot onderhoud, wij zorgen ervoor dat uw investering soepel verloopt en optimaal rendeert.

Hoe te beginnen met investeren in bedrijfspand?

Het proces van investeren in een bedrijfspand begint met een grondige waardebepaling. Bij BrN Vastgoed bieden we een gratis waardebepaling aan, zodat u een helder beeld krijgt van de huidige marktwaarde van uw beoogde pand. Met deze informatie kunt u weloverwogen beslissingen nemen over uw investering.

Vervolgens begeleiden we u door het aankoopproces, van het vinden van de juiste panden tot het onderhandelen over de beste prijs. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat.

Onze missie

Bij BrN Vastgoed is het onze missie om onze klanten te helpen succesvolle en winstgevende investeringen te doen. We begrijpen dat investeren in vastgoed een grote stap is en daarom bieden we de ondersteuning en expertise die u nodig heeft. Ons doel is om u te helpen bij het creëren van een sterke en winstgevende vastgoedportefeuille.

Neem contact met ons op

Bent u klaar om te investeren in bedrijfspanden? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Investeren in bedrijfspand 2

Professioneel en betrouwbaar

Vastgoed ontwikkelen
BrN Vastgoed - Logo donker blauw

BrN vastgoed koopt en verkoopt commercieel vastgoed in Midden-Nederland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Wij bemiddelen tussen koper en verkoper door te zoeken naar en aanbieden van commercieel vastgoed zoals horecapanden, bedrijfspanden en winkelruimtes, en ook woningen in verhuurde staat.

BrN Vastgoed is ook altijd op zoek naar transformatie en (her)ontwikkelingsprojecten.
Wij (her)ontwikkelen verouderde of onderbenutte gebouwen om ze te vernieuwen, te moderniseren en aan te passen aan veranderende behoeften. Het doel van herontwikkeling is vaak het creëren van aantrekkelijkere en functionelere ruimtes die de stedelijke omgeving verbeteren, economische groei stimuleren en duurzaamheid bevorderen.

Wilt u verkopen? Wij beschikken over een groot netwerk aan beleggers die interesse hebben in uw pand. Op die manier kunnen wij snel duidelijkheid geven over de verkoop van uw vastgoed en zorgen we ervoor dat u het beste bod ontvangt. Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met een makelaar.

Zo koopt of verkoopt u uw woning of pand discreet, snel en flexibel!

  • Snel uw woning of commerciële pand verkopen
  • Groot netwerk van beleggers waardoor u het beste bod kunt verwachten
  • U betaalt geen courtagekosten
  • Persoonlijke communicatie en 1-op-1 contact

Neem contact op

Mail ons naar info@brnvastgoed.nl of vul ons contactformulier hier in. U kunt ons ook bereiken op +31 (0)6 423 02 885 of via WhatsApp.