+31 (0)6 423 02 885 info@brnvastgoed.nl
BrN Vastgoed - Logo wit

Off market Vastgoed

Off market vastgoed

Welkom bij BrN Vastgoed, uw specialist in de verkoop van off market vastgoed. Als u op zoek bent naar een discrete manier om uw vastgoed te verkopen zonder publieke bekendmaking, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat is Off Market Vastgoed?

Off market vastgoed verwijst naar eigendommen die niet via de gebruikelijke publieke kanalen te koop worden aangeboden. In plaats daarvan worden deze panden discreet aangeboden aan een selecte groep potentiële kopers. Deze benadering biedt tal van voordelen, waaronder een verhoogde mate van privacy en een gerichte benadering van serieuze kopers.

Waarom Kiezen voor Off Market vastgoed verkoop?

  • Discretie: Bij off market verkoop blijft uw vastgoedtransactie vertrouwelijk. Dit kan belangrijk zijn als u concurrentiegevoelige informatie wilt beschermen of ongewenste publiciteit wilt vermijden.
  • Gerichte kopers: Door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk van beleggers en kopers, kunnen wij uw pand aanbieden aan serieuze en gekwalificeerde kopers. Dit vergroot de kans op een succesvolle en snelle verkoop.
  • Snelle transacties: Off market deals kunnen vaak sneller worden afgerond omdat de kopers in ons netwerk actief op zoek zijn naar nieuwe investeringen en snel kunnen handelen.

Onze Werkwijze

1. Kennismaking: We beginnen met een persoonlijk gesprek om uw situatie en wensen te bespreken. We leggen uit hoe het off market proces werkt en wat u kunt verwachten.
2. Waardebepaling: We voeren een gedetailleerde waardebepaling uit om een realistische en aantrekkelijke verkoopprijs vast te stellen.
3. Selectie van kopers: Uw pand wordt discreet aangeboden aan ons netwerk van potentiële kopers. We zorgen ervoor dat alleen serieuze en gekwalificeerde kopers worden benaderd.
4. Onderhandeling en afhandeling: We begeleiden u door het gehele proces, van onderhandelingen tot de juridische afhandeling. Ons doel is een soepele en succesvolle verkoop

 

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in de verkoop van uw off market vastgoed via een off market benadering? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze experts staan klaar om u te helpen en uw verkoop snel en discreet te realiseren.

Professioneel en betrouwbaar

Off market vastgoed
BrN Vastgoed - Logo donker blauw

BrN vastgoed koopt en verkoopt commercieel vastgoed in Midden-Nederland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Wij bemiddelen tussen koper en verkoper door te zoeken naar en aanbieden van commercieel vastgoed zoals horecapanden, bedrijfspanden en winkelruimtes, en ook woningen in verhuurde staat.

BrN Vastgoed is ook altijd op zoek naar transformatie en (her)ontwikkelingsprojecten.
Wij (her)ontwikkelen verouderde of onderbenutte gebouwen om ze te vernieuwen, te moderniseren en aan te passen aan veranderende behoeften. Het doel van herontwikkeling is vaak het creëren van aantrekkelijkere en functionelere ruimtes die de stedelijke omgeving verbeteren, economische groei stimuleren en duurzaamheid bevorderen.

Wilt u verkopen? Wij beschikken over een groot netwerk aan beleggers die interesse hebben in uw pand. Op die manier kunnen wij snel duidelijkheid geven over de verkoop van uw vastgoed en zorgen we ervoor dat u het beste bod ontvangt. Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met een makelaar.

Zo koopt of verkoopt u uw woning of pand discreet, snel en flexibel!

  • Snel uw woning of commerciële pand verkopen
  • Groot netwerk van beleggers waardoor u het beste bod kunt verwachten
  • U betaalt geen courtagekosten
  • Persoonlijke communicatie en 1-op-1 contact

Neem contact op

Mail ons naar info@brnvastgoed.nl of vul ons contactformulier hier in. U kunt ons ook bereiken op +31 (0)6 423 02 885 of via WhatsApp.