+31 (0)6 423 02 885 info@brnvastgoed.nl
BrN Vastgoed - Logo wit

Woning verkopen

Woning verkopen

Wilt u uw huis snel en discreet verkopen? Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen, verkopen en bemiddelen in woningen en appartementen. We verkopen uw woning eventueel in de stille verkoop, oftewel off market. Hierdoor kunt u uw woning discreet verkopen en wordt de woning niet openbaar te koop aangeboden. De gewone consument zal uw woning om die reden niet te zien krijgen.

Afhankelijk van het type woning, kan deze door ons aangeboden worden aan beleggers. Door ons grote netwerk van beleggers in vastgoed kunnen wij uw woning discreet, snel en flexibel verkopen. Bovendien heeft u hierdoor geen makelaarskosten! Indien gewenst kunnen bepaalde woningen wel via een makelaar aan particulieren verkocht worden.

Is uw woning niet meer in topconditie en heeft u niet de financiële mogelijkheden om de woning te onderhouden? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Bent u benieuwd wat uw woning waard is? Vraag dan de gratis waardebepaling aan, uiteraard geheel vrijblijvend!

Er zijn verschillende redenen waarom u uw woning snel zou willen verkopen, bijvoorbeeld:

  • U heeft niet de financiële middelen om de woning te onderhouden of op te knappen
  • U heeft extra liquide middelen nodig; dit kunt u doen door de overwaarde van de woning liquide te maken
  • U wilt een gedwongen verkoop van uw huis voorkomen
  • U wilt uw huis verkopen en weer terughuren, bijvoorbeeld omdat u bent gescheiden, met pensioen gaat of een nieuwe woning hebt gekocht en u geen twee hypotheken wilt betalen

Professioneel en betrouwbaar

kitchen
BrN Vastgoed - Logo donker blauw

BrN vastgoed koopt en verkoopt commercieel vastgoed in Midden-Nederland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Wij bemiddelen tussen koper en verkoper door te zoeken naar en aanbieden van commercieel vastgoed zoals horecapanden, bedrijfspanden en winkelruimtes, maar ook woningen in verhuurde staat.

BrN Vastgoed is ook altijd op zoek naar transformatie en (her)ontwikkelingsprojecten.
Wij (her)ontwikkelen verouderde of onderbenutte gebouwen om ze te vernieuwen, te moderniseren en aan te passen aan veranderende behoeften. Het doel van herontwikkeling is vaak het creëren van aantrekkelijkere en functionelere ruimtes die de stedelijke omgeving verbeteren, economische groei stimuleren en duurzaamheid bevorderen.

Wilt u verkopen? Wij beschikken over een groot netwerk aan beleggers die interesse hebben in uw pand. Op die manier kunnen wij snel duidelijkheid geven over de verkoop van uw vastgoed en zorgen we ervoor dat u het beste bod ontvangt. Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met een makelaar.

Zo koopt of verkoopt u uw woning of pand discreet, snel en flexibel!

  • Snel uw woning of commerciële pand verkopen
  • Groot netwerk van beleggers waardoor u het beste bod kunt verwachten
  • U betaalt geen courtagekosten
  • Persoonlijke communicatie en 1-op-1 contact
Neem contact op

Mail ons naar info@brnvastgoed.nl of vul ons contactformulier hier in. U kunt ons ook bereiken op +31 (0)6 423 02 885 of via Whatsapp.